Vi som är på plats

Lägerpräst 
Teresa Callewaert är präst i Lunds Allhelgonaförsamling och ansvarig för verksamheten kring Åhuslägret under hela året. Som lägerpräst är hon självklart med under hela lägret, leder konfirmandundervisningen och är tillsammans med Agnes Callewaert (diakon) och Martin Gertsson den lägerledning som arbetsleder ledarna.  

Foto: Lena Ringstad

Sommarledare 
Ledarna på lägret är unga vuxna i åldern
20-30 år, som alla har konfirmerats på Åhuslägret under tidigare år och senare vidareutbildats inom föreningens egna ledarutbildning. De har ofta varit aktiva i vår ungdomsverksamhet All Saints Club och blir utsedda av lägerprästen. Varje ledare har ansvar för ett rum med fyra konfirmander, och varje läger har ett 10-tal ledare. Sommarledarna är med under hela lägret, med undantag av ett par lediga dagar mitt i lägret, då Ivöledarna vikarierar som ledare. 

Ivöledare 
Till vår hjälp med allt praktiskt under vårt uteläger på Ivö har vi en grupp äldre ledare som fortsatt att engagera sig i verksamheten efter sin tid som sommarledare. De  förbereder inför Ivö, hjälper till med allt byggande, matlagande och annat på Ivölägret, samt stannar kvar och vikarierar för sommarledarna när de är lediga.

Rättigheter 
Foton, bilder, texter och layout får inte kopieras eller användas utan medgivande från Föreningen Åhuslägret.