All Saints Club (Klubben)

Under lägret har konfirmanderna kommit varandra mycket nära. För att vänskapen ska kunna fortsätta anordnas efter Åhuslägret flera återträffar.

Under tre år efter att man gått på Åhuslägret kan man träffa kompisarna varje vecka i Allhelgonakyrkan i Lund. Verksamheten kallas All Saints Club,  eller klubben kort och gott, och träffas varje  onsdagar kl 18-20, utom skollov. Varje gång blir det något program som till exempel pyssel, lekar eller samtal, och varje gång blir det fika och aftonbön med sång, musik och mys. Ledare på klubben är både konfirmationslägrets ledare och yngre ledare som genomgått ledarutbildning. All Saints Club har också ett helgläger varje termin. På hösten brukar det vara en helg i oktober/november och på våren är det läger över påskhelgen, långfredag till Påskdag. All Saints Club medverkar också vid gudstjänster i Lunds Allhelgonakyrka. 

Ett par gånger per termin har All Saints Club stormöte, och då är alla som konfirmerats på Åhuslägret välkomna. Datum för stormöten finns på församlingens hemsida, klicka här. Där skriver vi också om ASC av någon anledning måste ställas in. 

Svenska kyrkan är utsatt för ett cyberangrepp som gör församlingens hemsida inte går att uppdatera. Därför kommer här information för höstterminen 2023 och vårterminen 2024.

All Saints Club
De som gått på Åhuslägret 2023, 2022 och 2021 träffas varje onsdag kl. 18-20 i Allhelgonakyrkan. Sista All Saints Club för 2023 är den 13 december, sen har vi jullov och börjar igen 10 januari. Därefter träffas vi varje onsdag utom när det är skollov.

Stormöte
Alla som är konfirmerade på Åhuslägret 2019 eller tidigare är välkomna på stormöte en gång i månaden i Allhelgonakyrkan kl. 18-20. Hösten 2023 är det sista stormötet 6 december. Våren 2024 är det stormöte 7 februari, 6 mars och 3 april.

Rättigheter 
Foton, bilder, texter och layout får inte kopieras eller användas utan medgivande från Föreningen Åhuslägret.