All Saints Club (Klubben) – Testsida

Under lägret har konfirmanderna kommit varandra mycket nära. För att vänskapen ska kunna fortsätta anordnas efter Åhuslägret flera återträffar.

Under tre år efter att man gått på Åhuslägret kan man träffa kompisarna varje vecka i Allhelgonakyrkan i Lund. Verksamheten kallas All Saints Club,  eller klubben kort och gott, och träffas varje  onsdagar kl 18-20, utom skollov. Varje gång blir det något program som till exempel pyssel, lekar eller samtal, och varje gång blir det fika och aftonbön med sång, musik och mys. Ledare på klubben är både konfirmationslägrets ledare och yngre ledare som genomgått ledarutbildning. All Saints Club har också ett helgläger varje termin. På hösten brukar det vara helgen i v. 42 och på våren är det läger över påskhelgen, långfredag till Påskdag. All Saints Club medverkar också vid gudstjänster i Lunds Allhelgonakyrka. 

Ett par gånger per termin har All Saints Club stormöte, och då är alla som konfirmerats på Åhuslägret välkomna. Datum för stormöten finns på församlingens hemsida, klicka här. Där skriver vi också om ASC av någon anledning måste ställas in. 

Rättigheter 
Foton, bilder, texter och layout får inte kopieras eller användas utan medgivande från Föreningen Åhuslägret.